Despre noi
SIAB  Development
Compania a debutat in anul 2005, cu aceeasi echipa, dar sub o alta denumire.
Piata imatura de atunci a consultantei si nevoia stringenta de experti bine documentati au fost provocarile carora trebuia sa le facem fata, pentru a oferi solutii oportune in beneficiul clientilor nostri.
De ce  noi?
Nevoile emergente specifice companiilor private si autoritatilor guvernamentale, in contextul cresterii investitiilor in perioada 2006-2007, au determinat piata de consultanta sa dezvolte instrumente tot mai sofisticate. Posibilitatea de accesare a fondurilor nerambursabile si amploarea reglementarilor aferente acestora au orientat clientii tot mai mult spre nevoia de consultanta.

In acest context, echipa noastra a fost nevoita sa se adapteze noilor cerinte si sa aduca pe piata o paleta de servicii mult mai variata si mai profesionista.
Cu o noua denumire si cu o oferta revigoranta, SIAB Development si-a creat in cateva luni imaginea unei companii care ofera un sprijin permanent autoritatilor publice locale si mediului de afaceri clujean. Avantajul sau competitiv este reprezentat de expertiza completa pe care o ofera in proiectele investitionale. Mai precis, SIAB este locul unde iau forma atat studiile de fezabilitate, documentatiile de avizare a lucrarilor de interventii, memoriile tehnice, cat si bugetele proiectelor, analizele financiare si de oportunitate sau dosarele de finantare.
Un proiect de investitii necesita implicarea mai multor consultanti si experti din domenii diferite, clientii fiind obligati sa colaboreze cu mai multe firme - de constructii, institutii financiar-bancare, autoritati de reglementare - in scopul intocmirii unor documentatii complete.
SIAB ofera toate aceste servicii intr-un cadru unitar, fapt ce reduce costurile si timpul pe care clientul le-ar fi investit in contractarea mai multor companii diferite. In plus, daca proiectul de investitii este realizat in intregime de echipa SIAB, posibilitatea de aparitie a neconformitatilor este foarte redusa. Proiectul este mult mai coerent si mai profesionalist prin faptul ca este realizat de o echipa de experti si nu este fragmentat intre experti din companii diferite.Cu o noua denumire si cu o oferta revigoranta, SIAB Development si-a creat in cateva luni imaginea unei companii care ofera un sprijin permanent autoritatilor publice locale si mediului de afaceri clujean. Avantajul sau competitiv este reprezentat de expertiza completa pe care o ofera in proiectele investitionale. Mai precis, SIAB este locul unde iau forma atat studiile de fezabilitate, documentatiile de avizare a lucrarilor de interventii, memoriile tehnice, cat si bugetele proiectelor, analizele financiare si de oportunitate sau dosarele de finantare.
Pregatire
Avand un background consolidat in sectorul public, echipa SIAB a ajuns sa cunoasca indeaproape nevoile autoritatilor publice locale, care aveau sa devina principalul target al companiei. Astfel, printr-o informare permanenta a acestora si prin exploatarea oricarei oportunitati de investitii, echipa SIAB a devenit parte din efortul comun al autoritatilor de a recupera decalajele de dezvoltare dintre comunitati si de a imbunatati calitatea vietii locuitorilor.

Serviciile oferite de SIAB sunt orientate, in acelasi timp si spre companiile private, pe care le sprijina in a-si consolida pozitia pe piata unica europeana. Pachetele de servicii furnizate companiilor cuprind: consultanta pentru extinderea si inovarea capacitatilor de productie, implementarea standardelor internationale si accesul pe noi piete. Echipa SIAB este o echipa bine consolidata, alcatuita din proiectanti, arhitecti, economisti si consultanti care utilizeaza soft-uri avansate si instrumente manageriale internationale, bine fundamentate.
Misiune
Misiunea noastra consta in exploatarea oportunitatilor de investitii si oferirea de solutii financiare si tehnice de consultanta si asistenta de inalta calitate, tinand cont de nevoile specifice fiecarui client, in perspectiva asigurarii unei cresteri competitive si eficientizarii mediului de afaceri din Romania, dar si in scopul recuperarii decalajelor de dezvoltare dintre comunitati si imbunatatirii calitatii vietii locuitorilor.
Certificari
SA 8000:2008
Sistem de Management al Responsabilitatii Sociale
SR EN ISO 9001:2008
Sistem de Management al Calitatii
SR EN ISO 14001:2005
Sistem de Management al Mediului
SR OHSAS 18001:2008
Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale
ISO/CEI 27001:2006
Sistem de Management al Securitatii Informatiei
Autorizatie seria CJ nr. 001093
Pentru organizarea programului de specializare pentru calificarea "manager proiect" COR 241919, eliberata de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor
© SIAB Development 2024. Toate drepturile rezervate.
Webdesign by Webassist